5 Şubat 2008

gelin adaylarımızdan biri :)

geçen cumartesi büyük teyzemizi ziyarete gidelim dedik. tesadüf komuşusu ve onun ikiz kızlarından biri de ordaydı. benim çapkın hemen kızı ablukaya aldı:)

kızımız da maşallah pek cilveli, pek nazlıydı :)





bi ara benim bücür boğuşurken istemeden kızın kafasına çarptı. bizim ona hep uyguladığımızı o da hemen kıza uyguladı. acıyan yerini öptü :) işi biliyor değil mi:)




bu arada cimcime bir de süslü çıkmaz mı :) gelin alma konusu sanırım bir kez daha düşünmeliyim.:)


nutella keyfimiz...

pazar sabahı kahvaltı savaşımız ertesi pes edip nutella yemeye karar verdi. ama benim sürmeme izin vermedi. şu sıralar yeni modamız olan herşeyi ben yaparım modunda kendi sürdü ve yemeye başladı. sonuç mu ?:) aşağıda :)




karga karga gak dedi:)

şu sıralar inanılmaz yoğun çalışıyorum. değil birşeyler yazmak, okumaya bile fırsat bulamıyorum :(

ama bunu bi paylaşayım dedim. geçen pazar arka balkonumdan çamaşır asarken bu manzarayla karşılaştım. karşı apartmanın balkonunu kargalar basmıştı. daha dikkatle bakınca her birinin sırayla gelip balkondaki bir poşetten ceviz çaldığını gördüm :) üstelik gördüğüm kadarıyla 2-3 kat poşete kondugu halde bulmuş ve poşetleri açıyorlardı. birden aklıma Alfred Hitchcock' un Kuşlar filmi geldi. seyrettiğim en iyi korku filmlerinden biriydi ve aynen karşımda oynuyor gibiydi. üstelik hava da bu filme tam uygundu. bir taraf güneşli diğer taraf simsiyah :)

kargalar gün geçtikçe daha da büyük ve korkusuz kuşlar haline mi geliyor ? yoksa bana mı öyle geliyor :)