10 Nisan 2008

biraz nostalji...

tekrar ev hanımı olmaya başlayınca yaptığım ilk şey dolapları temizlemek oldu. kışlıkları kaldırma bahanesiyle tüm kiyafetlerimi ayıkladım. aman allahım neleri biriktirmişim. nerdeyse dolabın yarısını ayırdım. özellikle son 9 senede sürekli kilo verip aldığım için 40 bedenden 50 bedene kadar her türlü giyim eşyası mevcut. ben de radikal bir şekilde kendi kendime karar verdim. büyük beden olan hersey gitmeli!! sonuç olarak o halde dönmek kesinlikle istemiyorum. e bu durumda dolapta tutmanın anlamı yok, değil mi?:) umuyorum bu kararımdan pişman olmam.

temizliğe başlayınca evdeki resimleri, cdleri, video kasetleri da biraz toparlıyayım dedim. özellikle minik video kasetlerini cdye aktarmak istediğim için izleyip tarih sırasına göre düzenledim. yeni doğmuş hallerini, sonra yavaş yavaş ayaklanmasını, ifadelerinin değişmesini, tek başına pusetinden sürünerek çıkmasını, emeklemisini, ayaklanmasını ve en sonunda bıcır bıcır konuşmasını izledikçe zamanın nasıl hızlı geçtiğini birkez daha anladım. zamanı gerçekten boşa geçirmemek gerek, o kadar hızlı büyüyorlar ki !:)

resimlerin maalesef büyük bir bölümü geçen yaz laptopun çökmesiyle uçtu:(
bir kısmını kardeşim cdye aktardığı için kurtarabildik. kıyıdan köşeden bulduğumuz resimlerle biraz nostalji yapayım dedim :)