19 Şubat 2009

en buyuk asklar kavga ile baslar ....

can sarılmayı çok sever.. tanıdığı tanımadığı herkese sarılır.. işte böyle bir sarılma isteği ile yanıp tutuştuğunda hayatının aşkı ile tanışacağını bilmiyordu :)))

geçen sene bu yuvaya ilk başladığı dönemlerde bu kızımıza sarılmak istemiş. ama zilli istememiş ve onu yüzünden tırmalamış. onu almaya geldiğimde beni yanağında mis gibi bir yara ile karşıladı. ve bugüne kadar bu yaranın izi geçmedi !!

tuhaftır ki o günden bu yana bu ikili okulda ayrılmaz oldu. her sorduğumda ilk onun adı söyleniyor. onun için dişler fırçalanıyor, saçlar yapılıyor.. sabahları girişte denk geldikleri zaman hemen sarılıyorlar.. o olduğu serviste olduğu için o da servisle gidip gelmek istiyor..
hatta can'ın doğumgününü yuvada kutladığımızda bu bilmiş mini hatun yanımdan hiç ayrılmamıştı :) şimdiden kayınvalide adayını hoş tutmayı biliyordu..:)

ya söylemesi bile garip geliyor ama galiba benim oğlum aşık :))) işte bu resimle de tescillenmiş oldu :)



yuvamız her sene güzel studyo fotografları çektirir ve bunların bir kısmını da güzel tablolar şeklinde bize hediye eder. üstteki fotoğrafı görünce de ufak bir şok geçirdim. benim oğlum haricinde kimse öndeki arkadaşının omzunu tutmamıştı. resmen kız arkadaşını sahiplenmişti bu cüce !:)

annem feci bir kaynana olacağımı söyler hep. sanırım haklı. ben şimdiden oğlumu kıskanmaya başladım !!!



güzel oğlum.. hep böyle gül, hep böyle mutlu ol..