13 Temmuz 2008

ikea.. büyüklerin cenneti, küçüklerin eziyeti

daha önceki gidişlerimizde can'ı yanımıza almamıştık. bu sefer Meydan alışveriş merkezini de ziyaret edelim dediğimiz için onu da yanımıza aldık. yol çok şaşırtıcı derecede boştu ve köprüyü çok rahat geçtik.



Meydan düşündüğümden daha basit geldi. ben daha fazla hareket beklemiştim. çocuklar için de sadece iki alet vardı. tren ve ufak bir atlıkarınca. e tabii ki can bey her ikisini de denedi:)




anneanne ve torun atlıkarınca sırası beklerken :



satranç taşları itina ile düzenlenir :)




sonrasında ikeaya geçtik. tanrım o ne kalabalıktı öyle. can bey de oturduğu yerden eline geçirebildiği herşeyi poşete atıyor, arkasından da biz geri çıkarıyorduk. hele ki çocuk bölümüne gelince kendinden geçti. örnek odaları karıştırdı. yere dökülen oyuncakları topladı ( keşke bunu odasında da yapsa ). gördüğü tüm oyuncak paketlerini alışveriş poşetine attı.

bu kadar hareket sonrasında çoook yoruldu ve kendine hemen dinlenecek yer buldu :)





bu kadar koşturma ve telaş sonrası biraz da şu ünlü köftesinden tadalım dedik. ama ne mümkün. o kadar kalabalıktı ki, sadece can'a birseyler alıp çıktık. nerdeyse oturacak yer bile bulmak imkansızdı. biz de 3 saatlik yorgunluk ve koca koca birkac poşet ile geri döndük:)