17 Şubat 2007

mola istiyorum..

kısacık bir mola istiyorum.. fazla değil.. şöyle 24 saat.. bu süre içinde tüm sıfatlarımdan istifa etsem. annelikten, eşlikten, arkadaşlıktan (ki en basiti de bu, çünkü etrafımda fazla kalmadılar ), çocuk olmaktan, abla olmaktan, herşeyden.. hiç yataktan çıkmasam.. tüm gün kitap okusam, dondurma yesem, çekirdek çıtlatsam, "medium" dizimi seyretsem.. fazla değil.. sadece 24 saat ..

8 yorum:

kurunane dedi ki...

ben o kadar da istemiyorum sadece 6 saat bana yeterli. tek başıma 6 saat kalabilmek istiyorum. 2 gün önce eşime söyledim ama hiç oralı olmadı. birgün bu çocuklar nasılsa büyüyecekler...

Ayçiçeği dedi ki...

Bir gün ayarlayıp oğlunu annene veya kayınvalidene yatıya bırakabilirsin. Hem onlar için de güzel olur, torunla haşır neşir olmak :)
Sana da biraz kendine ayıracak zaman kalır :))

ciceklibahce dedi ki...

Seni anlıyorum. Benimde sık sık gerçekleştirmek istediğim bir hayal. Bazen 2-3 saat gerçekleştirebiliyorum süper oluyor:)

Oğlunun foto süpermiş:)

denizanasi dedi ki...

kurunane.. evet büyüyecekler de biz de bastonla dolasacagız o zaman :)

ayçicegi.. zaman zaman anneme bırakıyorum. ama bu hafta kararlıyım. kocam da yok. kendime tatil ilan ettim:) 2-3 gün anneannede şımarsın biraz.


çiceklibahce.. 2 saat kadar boslugu bücür bey oyun grubundayken yaşıyorum aslında. ama ben o saatlerde bile kostur kostur eve gelip beyimiz gelmeden etrafı toparlıyorum. yani anlayacagin o zaman da yine ona gidiyor :)

Nihan dedi ki...

Ya ne süper olurdu. Hayali bile mutlu etti beni.

cenebaz dedi ki...

Bazen böyle küçük molalar, kaçamaklar lazım anneler için. Sana iyi dinlenmeler.

uykucu dedi ki...

benimde çok ihtiyacım varmış sen söyleyince farkettim. öyle kaptırmışım ki kendimi özel ihtiyaçlar 2.plana itilmiş

denizanasi dedi ki...

nihan.. anne olduktan sonra artık hayal oldu zaten:)

cenebaz.. bazen degil de sık sık olsa keşke:)

figen.. özel ihtiyaçlar da neymiş :))