24 Mart 2007

hayalim...


bugün nette ahşap oyuncaklar ile ilgili sitelere bakınırken şu siteye denk geldim. egitim aracları, oyuncak, mobilya haricinde bu adamlar hazır ahşap evler satıyorlar. şu eve bakın. hayatım boyunca hep bunu istemiştir. hatta şu sıralar daha çok. deniz kenarında ufak bir arsa. üstünde ise boyle bir ev. mis gibi temiz hava. bahcende yetisen agaclar, sebzeler, meyveler, çicekler. komşu ve apartman denilen illetten uzak. gerçi evler çok küçük ve kış için elbette uygun degil ama ya yaz için. hayatını bahçede geçirecegin için ne önemi var, degil mi? fiyatları da çok uygun. yakın çevrelerde arsa bakmaya başlasam hiç fena olmayacak.

3 yorum:

ciceklibahce dedi ki...

Sobeme cevap vermişsin teşekkürler:)
Kurduğun hayale bayıldım bende aynı şeyleri istiyorum. Kocaman bir bahçe olsun içine tahta evlerden bir tane! Harika olur. Bütün gün bahçeyle uğraşmak istiyorum:)

kurunane dedi ki...

o siteye ben de ahşap oyuncak bakarken rastlamıştım. hatta fiyatı gerçekten bize de uygun geldi. astarı yüzünden pahalıya patlayacak gibi olduğu için hiç girişmedik. burada arsa fiyatları nerdeyse dubleks villa fiyatlarından fazla.

denizanasi dedi ki...

çiceklibahçe.. ah ah o mis gibi bahçe kokusu burnuma geliyor:)

kurunane.. burda da oyle.. ben de zaten daha uzaklarda bakayım diyorum..