2 Mart 2007

işte bu :)


Ayçicegi geçenlerde oğlunun vazgeçemedigi pelüş oyuncaklarından bahsedince aklıma geldi. benim bücürün de var böyle minik bir atı. aslında bu dönencesinin bir parcasıydı. adam 7 aylıktan itibaren yatagının icinde fır döndüğü için dönencesi de sağlam kalmadı tabii. bir gün ogle uykusundan kalktıgında bir de baktım ki komple dönencesini aşağıya çekmiş, bıcır bıcır oynuyor. bunu da çıkarmış burnuna sürtüyor. o günden bu yana bu at olmadan asla uyumaz. allah bu ata sabır versin :) başına neler geliyor neler :)

6 yorum:

cenebaz dedi ki...

Tabak, sevdiği deriyi yerden yere vurumuş hesabı demek ki oğluşund a gerçekten çok seviyor bu atı:) Yoksa o kadar eziyet eder mi?

Ayçiçeği dedi ki...

Demek pelüş bir at :))

Benim miniğin dönencesi hala sapasağlam duruyor. Rengarenk palyaçolardan oluşuyor. Ama galiba pek sevmiyor onları. Bir kez bile yaklaştığını görmedim. Halbuki benim büyük oğlan ayağa kalkmasını öğrenir öğrenmez saldırmıştı dönencesine. Zaten palyaçoları ben de pek sevmem. Neden aldıysam o zaman :))

ciceklibahce dedi ki...

:)) Çok şirinmiş atı:) Bakalım daha neler gelicek başına:)

Aslı Cin dedi ki...

Çok şirin, hem de mavi :)

Bizim peluş takıntımız yok, ama arkadaşımızın oğlunun sarı bir denizatı var, onsuz asla uyuyamıyor.

kurunane dedi ki...

bir nesneye sarılıp uyuması hem iyi hem kötü.

iyi; çünkü o nesneyi görür görmez şartlı refleks olarak uykusu gelecek :)

kötü; çünkü o nesneyi kaybederseniz eyvah ki ne eyvah...

denizanasi dedi ki...

çenebaz.. haklısın sanırım :) hatta zaman zaman hızını alamayıp onu ısırıyor :)ve görüldüğü üzere onu kavanoza tıkmış:)

ayçicegi.. palyacolardan ben de nefret ederim..bizim orjinalde de 2 at 2 adamcık vardı. her ikisinin de birini kaybetti..

çiceklibahçe.. valla başına daha fazla birşey gelmemesi için gözümüz gibi bakıyoruz.

aslı.. bizimkisi de oyle.. asla onsuz uyumaz..

kurunane.. gercekten atı gördüğü zaman hemen uyku moduna giriyor. biz de kaybetmemek için dört dönyoruz. aslındda iki taneydi. birini birgün balkondan aşağı attı. onu bulamadık. o zaman 22 aylık falandı. resmen yas tuttu :))