24 Mayıs 2008

bizim evin halleri..

yok yok ..:) bu benim evin halleri değil. onun için birara oturup epey uzun yazmam lazım. ama sıcaklar bastırdı. ben de bu sıcaklar inanılmaz bir tembelliğe sebep oluyor:( hiç sevmiyorum yazı..
ben şu diziden bahsediyorum. daha önceleri trt1 de denk geldiğim, şimdi ise kanal1 de ara ara seyrettiğim bir dizi. günlerce seyretmeseniz de mutlaka ipin ucunu yakalayabileceğiniz, birçok film ve diziye göre oldukça yere basan karakterlerden oluşan bir dizi. belki de bu kapı komşum gibi yansıyan karakterlerden midir nedir bilmiyorum ama, şu sıralar hem seyrediyorum, hem ağlıyorum. ana karakterlerden biri olan çocuk ölümcül hasta. belki de diyeceksiniz ki türk filmlerinin % 90 ında bu konu var. belki benim de bir oğlum olduğu için, belki de evde oturmak bana yaramadığı için, belki de çok gerçekçi bir konu olduğu için .. seyredip ağlamaktan kendimi alamıyorum:(

mini not: sevgili ferhan beni sobelemiş. en kısa sürede döneceğim.

4 yorum:

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Aaa hangisi hasta bende yazın annem seyrederken bakardım. Hatta orda rüzgar ki ismini beğenirim, Boraya rüzgar mı koysaydım demiştim.

AYSUN dedi ki...

Hıım ben de çok methini duydum bu dizinin. Ama saatleri bana uymuyor maalesef:(

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Offf işte dizide olsa benide çok etkiler bu konular, sonrada kızarım kendime bu kadar üzdüğüm için kendi kendimi ama elden bişey gelmiyor...

denizanasi dedi ki...

boranın annesi.. evet maalesef rüzgar hasta olan..

aysun.. zaten sürrekli seyretmesen de olur. arada bir yakalasan yetiyor. ama zaten saatiini değiştirdiler. saat 8 de başlıor artık.

böğürtlengözün annesi. hem de çok fena etkileniorum. bazen can gelip ağladığımı görüyor. anne ben seni üzmem ağlama değip yüzümü siliyor :)