27 Aralık 2006

su blogspot..

daha sık yazmaya baslayinca şu blogspot olayını biraz kurcaliyayim dedim. ilk olarak arka planı degistirdim ve bircok bilgi de beraberinde uctu. onlari tekrar yerine koyana kadar epey ugrastim. oysa bu bilgisayar konusunda cok tecrübesiz de sayılmam. farkettim ki insan uzun süre profesyonel olarak ayrı kalınca çok seyi unutuyormuş. bir türlü su resim olayini profile eklemeyi, counteri, linklerin farklı sayfada acmayi beceremedim. profilimde görünen resim bazı başka web sayfalarında görünmüyor. anlamadım gitti bu işi. bazı bloglarda o kadar guzel yorumlar görüyorum, cok hoşuma gidiyor.ben ise da resim eklemeyi bile tam olarak başaramadim... neyse denemeye devam !!

2 yorum:

ciceklibahce dedi ki...

Ne guzel artik hergun yaziyorsun:) Blogspot olayinda da bende de sorunlar oluyor hep:(
Oglan cocuklari böyle iste hepsi ayri kuduruk tut tuta bilirsen.
Bende bu aralar anaokuluna vericem bizimkini 2 yada 3 yarim gün diye düsünüyorum. Kiskanclik itiraf edeyim bende de olur!! O yüzden kendini yalniz sanma:)

denizanasi dedi ki...

evet .. nedense bir şevk geldi su yazma konusunda.. umarım devam eder.. hatırladıgım kadarıyla senin oglum 3 yasindaydı. bence anaokulu icin ideal. ben oglumun yuvasından gördügüm kadarıyla o yastakiler cok daha alıcı oluyorlar. benimkisi sadece kuduryor :)