16 Ocak 2007

bu ev nasıl toplanır ?...



6 yorum:

uykucu dedi ki...

merhaba blogunda ilk bu resmi görünce aaaaa aynı bizim ev dedim ve seni takip etmeye karar verdim (ne bahane ama)şaka bir yana evet küçük çocuğu olanların evleri hep böyle bende bir ara bizim evin resmini çekip koyacam bloga bizimki daha vahim seninkiler sadece oyuncak toplanır, bizde ayakkabılıktaki tüm ayakkabılar da dahil oluyor dağınıklığa ve ben çalışıyorum .evde olmanın tadını çıkar ben çok özlem duyuyorum(tabi herkes kendinde olmayanı ister ya!)sevgiler....

Ayçiçeği dedi ki...

Merhaba denizanası :)
Öncelikle geçmiş olsun. Resimlerdeki görüntü bana da hiç yabancı değil. Hatta bu dağınıklığı ikiyle çarpabilirim bazen. Bende iki tane velet var da:))
Darıca'daki hayvanat bahçesine en son 1999'da gitmiştim. Aynen anlattığın gibiydi. Yazık, demek ki değişmemiş. Niçin böyle güzel yerleri ihmal ederler ki?

cenebaz dedi ki...

Toplanmaaazz:) Hiç üzme canını. Küçük çocuklu tüm evler böyle. Büyüyünce değişiyor mu dersen? Yoo, bu kez pijama, çorap, tişört, cd'ler, dergiler, okul kitapları vs vs dağıtılıyor. Bizim ömrümüzde onların .ıçını toplamakla geçiyor.

denizanasi dedi ki...

figen.. evet bazen nankör olduğumu biliyorum. ama yine de çalışmayı çok özlüyorum..

ayçiçegi..ben iki cocuklu anneler hayranım zaten. ben bir tanesi ile başa çıkamazken :)

cenebaz.. benim de korktugumu bu :)

Yelish dedi ki...

aaaaaaaaa :)))
bende resim ckseymisim yazimi yazmadan once , yan yana koyar arada 10 farki bulun yaparmisiz :)))

kavrerengi dedi ki...

ayybizimkii daha kötüü hiçç üzülmeyinn:)))