1 Nisan 2007

bence vahşet ötesi..

dün hürriyet gazetesinde ayşe arman'ın bu yazısını okudum. inanamadım. tüylerim ürperdi. bu amerikalılara kim dur diyecek ? ölüye bile saygıları yok artık.

11 yorum:

kurunane dedi ki...

a.m.e.r.i.k.adan herşey beklenir. ayşe arman doğru söylemiş neden hepsi çinli? kimsesiz ve evsiz amerikalı yok mu yani?

uykucu dedi ki...

ben bu tür sanat denen şeyi malum mesleğimden dolayı okul döneminde duymuş vede bir kaç resim görmüştüm sanatın geldiği son nokta diye. mumya evi diye bir film var o aklıma geldi insan bedeninden sanat, mide bulandırıcı ..ve de neden sadece çinliler amerikalılar intikam mı alıyor (ekonominin)başka evsiz millet yokmu sanki..

Nihan dedi ki...

Gerçekten de insan ölüye saygı gösterir biraz. Ne demek nasıl olsa kimseleri yok.

denizanasi dedi ki...

kurunane.. evet neden çinli, degil mi? bir halk nasıl kendini bu kadar olaganüstü görür anlamam ki..

figen... evet oyle bir film vardı .. insanları canlı canlı mum ile mumyalıyorlardı. bu "sanatın" farkı ne ?? canlı olmaması sadece.

nihany.. hele ki yapılan işlemleri düşündükçe içim ürperiyor. kimseleri yok diye bunu hakediyorlar mı diye düşünüyorlar acaba..

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

merhaba, yazıyı okurken bile tüylerim diken diken oldu.:) insan hakları diye yırtınırken, sadece kendi ırkından olanların haklarından bahsediyorlar sanırım.:)
alttaki kaplumbağa öyküsü çok güzeldi.:)))
Sevgiler

Aslı Cin dedi ki...

Ben yapılanlardan ziyade bunun rızaları olmayan evsiz insanlara yapılmasına inanamadım ama insan haklarından bahseden Amerika'dan bekliyordum doğrusu bu çok insanca girişimi !!!

denizanasi dedi ki...

fikriminincegülü..aslında onların ırkı diye birşey de yok. bircok ırkın göç etmesi ile oluşmuşlar. ve bunların arasında aslında çinliler de var. ama ne gariptir ki adamlar ne kızılderili tanıyor ne zenci ne çinli. garip salak bir millet..

aslı.. insan hakları diyorlar ama girdikleri her yerde masum insanları öldürüyor ya da daha da kötüsü işkenced yapıyorlar. üstelik trajikomik olan kendi askerlerinin de devamlı ölmesi. ama niçin ?

kurunane dedi ki...

canım seni sobeledim :)

Ayçiçeği dedi ki...

Bu yazı benim de ilgimi çekmişti. Fakat ortada bir yanlış var. Bunu yapan amerikalılar değil, çinlilermiş. Bu yüzden orada kullanılan insanlar çinliymiş.

ciceklibahce dedi ki...

Nerlerdesin:))

Kitchen Sweet Kitchen dedi ki...

Irak'ta yaptıklarını düşününce çok şaşırmadım doğrusu.Amerika kendini medeni ilan eden barbar bir kavim sadece.