18 Ekim 2007

özendim :)



nazlının sayfasına çok güzel bir resmini koymuştu nihan. ben de özendim :) geçenlerde çektiğim bir resmini koyayım sayfaya dedim. hem belki de şu siyahlığı üstümden atabilirim.
pazar günü yağmurun altında babasıyla ekmek almaya gidiyorlardı. ama herzamanki gibi bana poz vermedi. hemen arkasını döndü..

bu botları geçen sene anneannesi kış başında almıştı. ancak numaralarını bir türlü oturtamadığı için 2 numara büyük geldi ( halen de öyle alır, hani eskiler der ya :" nasıl olsa büyüyor, bırak da büyük olsun" ). şu an da bile 2 tane botu var. eminim ilkokuldan önce giyemeyecek:)

aslında daha çok resim koymak istiyorum. ama benim fotograf makinamı tatilde bücür yere attığı için kapağı bozuldu. böyle arada cep telefonundan cektiğimle idare ediyorum. benim makineyi de burdaki servis yapamamış. fabrikaya göndermiş. yani koreye :) sanırım üstüne su içmeliyim.

bu arada dün akşam mest oldum :)) ilk defa adını soyadıyla birlikte soyledi. ismini soyluyordu. ama soyadını ilk defa duydum. yuvanın artılarından :)

can bıbık : can bıyık :)

8 yorum:

kedi dedi ki...

Bunları hem fotoğrafla hem de mutlaka kameraya çek.Fotoğrafların yetmediğini görürsün kamera çekimlerini sonra izlerken.
Yoksa kameran yok mu?Tiz alına!Bol bolda kaset tabii:)

"Keşke daha çok,her anını çekseydim,daha çok konuştursaydım yavrumu,şu mimiklerini,ses,ni,bakışlarını daha çok kaydetseydim" diye hayıflanacaksın,kaçırma.Acaip hızlı büyüyorlar:)

Nihan dedi ki...

Yagmur cizmeli resmi mi kast ediyorsun? Yani yagmura herkes hasret, ben en cok Nazlis'a o cizmelerini giydirebilmek icin tagmur yagsin istiyorum (tabii arada barajlar dolsa, kuresel isinma dursa, hic fena olmaz).
Can cok tatli cikmis, Can Bibik'a ise oldum.

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Can Bıbık a öpücükler yolluyorum. Çizmelerede bayıldım doğrusu. Benim oğlanda tam iştahlanmışım resim çekicem bir acayip poz verirdi,sinir olurdum.o Can gibi arkasını dönmez tam tersi tam objektife bakar ama çenesini kasarak ve kafasını mutlaka yana yatırıp aklı sıra gülerek poz verirdi. Şimdi eski resimlerine bakıyorum inan 2 albüm dolusu ve hepside hemen hemen aynı poz sadece mekan ve giysi farkı var :)

denizanasi dedi ki...

biyonikkedi.. aslında kamera da var. ama ne zaman ayaklanıp herşeye el atmaya başladı, orda kameranın işi bitti :) gördüğü an saldırıyordu. hatta daha dün bunun içn azar işitti. dolaptan çantasını çıkarmış sürükleye sürükleye getiriyordu:)

nihan .. yağmur yağdığı gün giydirmiştim ben de :) ona kalsa bunları her gün giyecek :)
ismini söylediğinde ben de doğru duyup duymadığımdan emin olamadım. tekrar söylettim. böyle yeni şeyleri öğrendiği zaman çok mutlu oluyorum. şu aıralar favorimiz şarkı söylemek. ama söylediklerini ancak kendi anlıyor. o ayrı :)

böğürtlengözün annesi..bu tepki vermeler bizde de yani başladı. aslında ona şunu yap denildiği zaman verilen bir tepki bu. adam yavaş yavaş kişilik geliştiriyor yani:)

dreamer dedi ki...

Can "bibik"a cok gecmis olsun hastaligi cabuk yenmis yesil botlariyla sokaga bile cikiyor :)

denizanasi dedi ki...

dreamer.. hoşgeldin :) o gün fena değildi. ama dün akşamdan bu yana yine başladı :(

Aslı Cin dedi ki...

En tatlı zamanları...

denizanasi dedi ki...

aslı cin.. evet :)