1 Ağustos 2007

gümüldür...

tatilimiz düşündüğümden rahat ve güzel geçti. 15 senelik birlikteliğimizde kavga etmediğimiz ilk tatil de diyebilirim sanırım. bücürün peşinde koşmaktan, adamı mutlu etmek için çabalamaktan ve herşeyi onun düzenine göre yapmaktan helak olduk çünkü :) gittiğimiz tatil köyü çocuklar için idealdi. herşey düz ayaktı. nerdeyse hiç basamak yoktu. inanılmaz büyük çam ağaçları ve yemyeşil çimenler arasında koşturup durdu. çocuk havuzu büyüktü. yemek istediklerini kendi seçti ve hatta 2. tabağı bile istedi. barda oturup meyve suyu içti. tavla oynadı. kızların peşinde koşup onları köşe bucakta öpmeye kalktı. biz de hiç birşeye itiraz etmedik. sonuç olarak tatile onun için gelmiştik :)
tesisin en güzel yönü yabancı turist olmamasıydı. özellikle ara ara antalyadaki otellerde denk geldiğim o iğrenç rus turistlerin olmaması için çok dua etmiştim. gerçekten de aynı yaş grubu içindeki 1 veya 2 çocuklu nezih aileler vardı çoğunlukla. çocukların kaynaşması sayesinde büyükler de istemeden kaynaştı:)
tek derdimiz bir türlü vazgeçiremediğimiz emzik oldu. korkunç bir tutkuyla asıldı. gece gündüz agzından çıkarmadı.

bu arada nihan ile - daha doğrusu nazlı ile bilmeden tanışmışız. ve hatta yanyana şezlonglarda güneşlendik. ben emin olamadığım için soramadım. dünya gerçekten çok küçük :)



maalesef tek resmimiz bu. bunu çektikten kısa bir süre sonra makineyi yere fırlattı !! o makinanın halini düşünün siz.

2 yorum:

Nihan dedi ki...

merhaba,
cocuklarimizin tanismasi bizimse tanisamamamiz tarihe altin harflerle gececek bir vakaa. Ben senin sen oldugunu Can'i resimlerinden tanidigim icin tahmin ettim, tabii bunda o sirada orada oldugunuzu bilmemin de buyuk etkisi vardi, ama cesaret edemedim, yani ya sen degilsen diye. Neyse yine de tanistigimiza memnun oldum diyelim. Asli'nin blogundaki yorumunu gordum, is bulmussun, cok sevindim, hersey gonlunce olsun...

denizanasi dedi ki...

nihan.. aklıma geldikçe ben de hala gülüyorum :) ama sizin orda olma ihtimaliniz aklıma gelmedi. tatilden yani dönmüştünüz yanlış hatırlamıyorsam. bu kadar tesadüf olmaz herhalde diye düşündüm. nazlıyı özellikle resimlerden tanır gibi oldum ama sonuc olarak emin olamadım. inşallah bir dahaki sefere :))

iş konusu aslında 7-8 aydan bu yana vardı. sürekli soruyorlardı. ancak ben geri çeviriyordum. ama baktım ki can artık herseyi ele aldı, başlayayım dedim. darısı başına :)