10 Ekim 2007

bu ülkeden gitmek istiyorum :(

işte bu haber yüzünden, ya da bu , ya da bu, ya da bu..........

7 yorum:

[ fiкяiмiи iиcє güℓü ] dedi ki...

Canım yine de güzel bir bayram olur umarım..

denizanasi dedi ki...

umarım...

YILDIZNAF dedi ki...

Merhaba Denizanasi,
Cok narin bir ruha sahipsin sen de benim gibi. Yuregin bu haberleri kaldirmiyor ve yasadigina yasayacagina pisman oluyorsun. Ayni duygulardayim....Ama kisisel uzuntun, toplumsal sorunlardan kaynaklanan problemlere care olmuyor. Fikriminincegulu'nun dedigi gibi yine de guzel bir bayram diliyorum. Sevgiyle kal....

etki alanı dedi ki...

Sadece logon bile burayı terketmemen için bir sebep.
Aslında özel günler insanın milli duygularının yükseldiği günler oluyor.
Ne hoş saptamalar yapmışsın."Bu"kelimesinin ne kadar önem ve detay gerektirdiğini gösterdin bize.Biz insanız.Hergün iyi ya da kötü haberlei tabiiki duyacağız.Buna sebep,sen ya da ben miyiz.HAYIIRR!!
O halde,bizim gibi insanlar çocuklarımızı iyi birer evlat olarak yetiştirirsek,çözümcü insanlar yaratmış olacağız. Atatürk düşünceli, vatansever ve hep doğru insanlar gelmeli artık.Kötülüğün önüne ,doğruluk bariyerleri kurmalıyız.
Sen o güzel düşüncelerini hep yaz.Bak ,beni nasıl tetikledin.
Sevgiyle kucaklıyorum.
Tütü

böğürtlengözün annesi dedi ki...

Geçmiş bayramın mübarek olsun ince ruhlu deniz enesı arkadaşım. Yaşanan çok kötü olaylar var, insanın içini acıtan, ruhunu sıkan...

denizanasi dedi ki...

yıldıznaf...bu haberleri okudukça kahroluyorum. eminim her yerde problem vardır.. ama son dönemde bu ülkede olanlar artık mantık sınırını da aşıyor..

etki alanı.. gecenlerde de bu konuda yazmışmıştık.. benim de hedefim en azından kendimi çocugumu en iyi şekilde yetiştirmek. ama bir noktadan sonra gücüm güvenim kalmıyor..

denizanasi dedi ki...

böğürtlen gözün anası.. haklısın. insanın içini acıtıyor..