30 Ekim 2008

blog arkadaşlığı...




bu ödül blogları gezmeye başladığında psikolojik olarak en kötü günlerimi yaşıyordum. bu günlerde her konuda olduğu gibi bu konuda da alınganlık seviyem en üst noktadaydı. ilerledikçe kendimi hiç bir listede görmediğim için gerçekten üzülmeye başlamıştım. ama şimdi değil bir, tam 3 arkadaşımdan geldi bu bana. sevgili nihan, figen ve emine' den :)

özellikle nihan ve figen in de gerçekten yanımda yerleri ayrı. çocuklarımızın yaşça hemen hemen aynı dönemlerde olmaları, üçümüzün aşağı yukarı aynı zamanlarda yazmaya başlamamızdan ve henüz sanal da olsa birbirimizin "dilinden" çok iyi anlamamızdan kaynaklanıyor sanırım. henüz diyorum, çünkü blog arkadaşlarımla mutlaka bir gün yüzyüze görüşmek istiyorum. inanıyorum şu anki "gerçek" arkadaşlarımdan daha gerçek ve dost olacaklar.

ama emine de en çok severek okuduğum bloglarımdan biri. talhanın maceralarını öyle güzel anlatıyor ki, en kötü zamanında bile insanı gülümsetiyor.

sanal dünya yalan dünya derlerdi hep. ama ben internete girmeye ilk başladığım dönemde edindiğim sanal arkadaşlarımla bazılarıyla hala görüşüyorum. elbette her alanda olduğu gibi bu alanda çok istismar oldu ve hala oluyor, ancak doğru noktada sağlam durduğun sürece asla kötü şeyler olmuyor.
bloglarda da zaman zaman kavgalara denk geldim. gözlerime inanamamıştım. insanlar sanal da olsa kavga etmeye, birbirlerinin arkasından laf yetiştirmeye ne meraklıymış. hatta benim de yazdığım bir yazı için özelime mail atıp polemik yaratmak isteyenler bile oldu.

ama olsun. blog yazmayı seviyorum, arkadaşlarımı yazılarını okumayı çok seviyorum, onlarla aynı şeyleri yaşadığımı ve yalnız olmadığımı bilmek çok iyi geliyor.

bundan dolayı beni okuyan tüm arkadaşlara bu ödülü gönderiyorum ve aşağıdaki şarkıyı hediye ediyorum :) ( teoman - istanbulda sonbahar)

7 yorum:

уαѕємiη dedi ki...

ayrı bir keyif blog arkadaşlığı

iyi ki var ! iyi ki varız!!

sevgiler canım

zilsizzarife'nin yeri dedi ki...

Bloglar çok ilginç aslında.Sanal dostluk zamanla kendini gerçek dostluğa dönüştürüyor.İyi ki bloglarımız var:)

Nihan dedi ki...

Deniz yazdiklarin beni cok duygulandirdi. Ben de cok isterim seninle gorusmeyi. Sevgiler...

Ben Ona Resmen Asigim dedi ki...

Deniz canın doğum günü 7 siydi di mi ?

denizanasi dedi ki...

yasemin... evet iyi ki var bu bloglar.. çok şeyler öğreniyorum :)

zilsiz zarife.. haklısın.. dostluk her aşamada dostluk:)

nihan... yakın zamanda umarım :)

ben ona remsne asıgım.. yes efem ... 7/11 de 4 olacak benim bücür:)

uykucu dedi ki...

bende görüşmeyi çok isterim istanbula geldiğimde gezicem arkadaşlarımı zaten.bende seni ankaraya beklerim:)

denizanasi dedi ki...

figenciğim .. ben de kesinkes ankaraya gelmek istiyorum. seni de rahatsız edeceğim :))

istanbula geldiğinde beni ziyaret etmezsen küserim valla:)